Decorare locatie

decorare locatieVa punem la dispozitie si servicii de decorare a locatiei in care se va desfasura evenimentul.

Primul pas in realizarea unui eveniment de succes il constituie alegerea si decorarea locatiei unde va avea loc receptia de nunta. Momentul intrarii in sala de receptie poate fi comparat cu patrunderea intr-o alta lume, plina de stil, eleganta si farmec, unde atat tu cat si oaspetii veti petrece o seara de neuitat. De aceea trebuie acordata o deosebita importanta detaliilor si accesoriilor care sunt farmecul discret al unei nunti. Activitatea noastra implica in totalitae decorarea locatiei cu:

- esarfe, funde, fete pentru mese din brocard sau dantela. In plus, pentru o mai buna armonizare a culorii se pot asorta frumoase pentru mese. Fundele pun in valoare si accentueaza eleganta huselor. Ele dau o pata de culoare nuantei generale preferate.

- servetele care pot fi personalizate si pentru mai multa eleganta pot fi realizate din materiale textile in diverse culori accesorizate in tema nuntii

- drapaje cu materiale, cristale si lumini

- aranjamente florale

- decorarea intrarilor cu arcade florale sau cu diverse tipuri de decoratiuni la alegere, a teraselor, peretilor, covor rosu conform cerintelor dvs. Ghirlande de flori, lumanari pot incadra spatiul unde are loc evenimentul. Toate aceste aranjamente vor fi combinate cromatic in functie de preferinte si de restul aranjamentelor din locatie.

- decorarea cu lumini sau perdele de lumini adaptate ocaziei. Perdelele de lumini pot fi folosite atat pentru decorarea mesei cat si pentru a pune in evidenta fundalul. Suprafetele decorate cu perdele de lumini sunt scoase in evidenta printr-o lumina calda si placuta.